Doğukent Anaokulu
Doğukent Mah. Vezir Hoca Blv. 17006. Sok. No2

VİZYON

Çocukların doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik ederek, onların bireysel farklılıklarını ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan; problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, cumhuriyetin değerlerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurumdur.

MİSYON

Okulumuz 36-72 ay arasındaki çocukların, yaparak yaşayarak elde ettikleri deneyimleri, değişik projeler ve aile katılımları ile destekleyerek onların gelişimini en üst düzeye çıkartmayı, onları hayata ve ilkokula hazırlamayı kendisine hedef edinmiştir.

Öğretim Şekli :İkili öğretim

İkili öğretim

(Sabah 09:00-12:00) (Öğle) I. Grup:(12:40-15:40) II.Grup:(13:00-16:00)

Doğalgaz-Kombi

Okulumuz Dulkadiroğlu ilçesindedir. İl merkezine uzaklık 5km´dir.

Doğu Kent, Vezir Hoca Blv., 46030 Kahramanmaraş Merkez/Kahramanmaraş